Szolgáltatások

Autókozmetika

Szolgáltatások

Alap
mosás

Prémium
mosás

Egyéb
szolgáltatások

Teljeskörű autókozmetika

AUTÓÁPOLÁS A-Z-IG
Alap, külső, belső, vagy teljes csomag

Alap szolgáltatásunknál a gépjármű kívülről egy normál gőzös mosást kap, felni tisztítást (ráégett fékpor kivételével), alap gumiápolást, falcok, ablakok átpucolását. Belülről alapos porszívózást, ablakpucolást, és a műanyagok portalanítását

Extra, külső, belső, vagy teljes csomag

Extra szolgáltatásunknál a gépjármű kívülről egy normál gőzös mosást kap, felni tisztítást (ráégett fékpor kivételével), extra gumiápolást, külső műanyagápolást, extra waxot, falcok, ablakok átpucolása, bogároldás. Belülről alapos porszívózást, ablakpucolást, és a műanyagok lemosása, illetve autóillatosítás.

Prémium külső, belső, vagy
külső-belső csomag

Prémium szolgáltatásunknál a gépjármű kívülről egy normál gőzös mosást kap, felni tisztítást (ráégett fékpor eltávolítása), prémium gumiápolást, külső műanyagápolást, szellőző rendszer tisztítás, illetve autóillatosítás.

prémium plus külső, belső, vagy külső-belső

Prémium plus szolgáltatásunknál a gépjármű kívülről egy normál gőzös mosást kap, felni tisztítást (ráégett fékpor eltávolítása), prémium gumiápolást, külső műanyagápolást, kézi polírozás, falcok, ablakok átpucolása, bogároldás. Belülről alapos porszívózást, ablakpucolást, és a műanyagok lemosása, ápolása, szellőző rendszer tisztítás, illetve autóillatosítás.

Kárpittisztítás és szagmentesítés

Javasoljuk gépjárművek belső terének teljes higiénés állapotának javítására, mellyel visszanyerheti (kortól és kopástól függően) kocsija új kori belső állapotát. Bizonyos foltok, szagok, porok, atkák, rovarok, általános szennyeződések és egyéb makacsabb szennyeződésektől teljesen megtisztítható a gépjárműve.

Nanotechnológiás szélvédőbevonat

Szélvédőjén jobban lát, mert a bevont felületen esőben nem alakul ki vízfátyol, biztonságosabbá válik a vezetés. A nanobevonat megakadályozza az ablakon és a lámpaburákon a karcok kialakulását, csökkenti a felületek kopását, gátolja az üveg elszennyeződését, mattullását és megkönnyíti annak tisztítását, így biztosítva a tökéletes fényerőt.

Gépi polírozás

Javasoljuk azokon a gépjárműveken, melyek mélyebb, de még a fényezést el nem érő (tehát lakkozáson található)karcolások, foltok, hibák észlelhetőek. A gépjárművet alaposan megtisztítjuk és ezután speciális (több különböző) polír szerrel és polírozó géppel a lakkréteget megpolírozzuk.

Teljes autókozmetika

Legyen szó eladásról vagy vételről, vagy egyszerűen csak szeretné, ha autója visszakapná a régi csillogását, akkor jöjjön el hozzánk és mi újjávarázsoljuk autóját.

Ajánlások

Ügyfeleink mondták

Nagyon kedves és szolgálatkész profi csapattal találkoztam. A végeredmény önmagáért beszél. 10 éves Opel Corsámat valóban újjávarázsolták! Köszi

Bartoss Eliza, ügyfél

Immáron 6 éve járok a fiúkhoz. Mikor megnyitották a mosót én azonnal kipróbáltam! Azontúl, hogy környezetbarát – ami nekem nagyon tetszett - tényleg szebben tisztít, mint a hagyományos mosó. Ráadásul csont szárazon kaptam vissza, így elmaradt a szokásos, bosszantó téli mosás utáni jegesedés. Rendszeresen ide járok, most már télen is…

Tóth László, ügyfél

Összetörték a kocsimat és nagyon leharcolt állapotban vittem megjavíttatni a fiúkhoz. Nem szóltak róla, hogy javítás után le fogják mosni, így amikor visszakaptam nem hittem a szememnek olyan gyönyörű volt! Hibátlan szolgáltatás, mindenkinek csak ajánlani tudom

Zóka F. Mária, ügyfél